|
MiÂśki na drodze |
| Autor |
Wiadomość |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2010-04-08, 18:50 Mi¶ki na drodze
|
|
|
Ju¿ taki temat kiedy¶ by³ , jak pokazywaæ ¿e mi¶ki susz± ?/albo fotoradar na trójnogu/, ...a dzi¶ dwóch kolegów których mija³em , ...³adnie cze¶æ' i nic, a za kilometr mi¶ki ustawione do pomiarów.
Koledzy my¶limy o innych , wa¿niejsze od mi³ego powitania jest ostrze¿enie o misiach, takie polskie realia , krêcimy kó³ka palcem, na wysoko¶ci kasku i wa¿ne palec skierowany do GÓRY |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-04-08, 19:27
|
|
|
| T_rex napisał/a: | | krêcimy kó³ka palcem |
tak wlasnie. puszkarzy ostrzegam migajac a motocyklistow - kreciolem. |
|
|
|
 |
Ice man

Motocykl: GSXR 1100, FZ1
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2010-04-08, 19:52
|
|
|
| Dobrze ze zalozyliscie ten temat bo dzisiaj jak jechalem to stali napoboczu i suszyli a kilkaset metrów dalej widzialem goscia na moto i niezabardzo wiedzialem jak go o tym poinformowac |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2010-04-08, 19:58
|
|
|
Ja raczej wole mign±æ d³ugimi, ju¿ sporo razy siê to sprawdzi³o |
|
|
|
 |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2010-04-08, 20:05
|
|
|
z tymi d³ugimi to jest o tyle lipa, ¿e siê mruga jak siê nie ma zapalonych ¶wiate³ i to mo¿e byæ mil±ce
zreszt± na naszych polskich drogach czasem mam wra¿enie, ¿e co druga osoba mi d³ugimi mruga, a to tylko dziury |
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2010-04-08, 20:32
|
|
|
| Brosik napisał/a: | | Ja raczej wole mign±æ d³ugimi, ju¿ sporo razy siê to sprawdzi³o |
w sobote mijalem kolesia ktory zamiast podniesc lape to mi mignal.
przez kolejne pare km wypatrywalem patrolu |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-04-08, 23:53
|
|
|
no nie wiem ale u nas w wojewodztwie jakos takos dziwna kultura sie zrobila innymi s³owy kady H*** na swój strój Nie wiem ale jak pojechalem gdzie indziej to mryganie swiate³kami czy to moto czy puszka to 100% misie a u nas..... "zapomniales swiatelek" itp ehh gdzie te stare dobre czasy kiedy wszystko bylo jasne a i misie chetniej bra³y i mniej |
|
|
|
 |
defQ

Motocykl: Żółta ZX-6rrrrr
Imię: Łukaszek :P
|
Wysłany: 2010-04-09, 07:39
|
|
|
dalej chca mniej , jeszcze pe³nej sumy mandatu nigdy nie zap³acilem, zawsze 50z³ [3x zasmiecanie drogi publicznej i 1x wjazd do lasu <-- a to na moto dostalem z Wilkiem razem] |
|
 |
T_rex
|
Wysłany: 2010-04-09, 19:25
|
|
|
No i jest robota dla moda, na naszym starym forum, gdzie¶ tam by³o, znaki motocyklistów, przyda³oby sie tu te¿ wkleiæ w widoczny miejscu.
Miganie ¶wiat³ami jest myl±ce, najlepszy helikopter' |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-04-09, 19:30
|
|
|
| Nie wiem nad czym sie zastanawiaæ. Dwa trzy razy zmieniæ krótkie-d³ugie i ka¿dy za³apie, ¿e siê miga bo stoj±. Dziura siê zdarza ale to mignie raz, a nie wiêcej. Ja gdy zobaczê, ¿e stoj± to potem jeszcze ze 2 km jadê i ka¿demu migam. Na tyle nie lubiê policji, ¿e czujê siê wrêcz w obowi±zku. |
|
|
|
 |
T_rex
|
Wysłany: 2010-04-09, 22:06
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Dziura siê zdarza ale to mignie raz, a nie wiêcej. |
Chcia³e¶ napisaæ ,¿e czasami zdarza siê ca³y asfalt Rób jak chcesz oby by³o czytelnie dla innych a nie pozdrawianie kolegów.
Czê¶æ znaków jest ju¿ przyklejona w temacie "Jazda W Kolumnie - Technika" niezauwa¿y³em wcze¶niej |
|
|
|
 |
Daro ZX

Motocykl: rn20
Imię: Daro
|
Wysłany: 2010-04-10, 15:53
|
|
|
Równie¿ migam parê razy d³ugimi. Bawi mnie to gdy osoba jad±c autem robi te kó³ka palcem |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2010-04-10, 15:59
|
|
|
osoba krecaca palcem w samochodzie moze istotnie wygladac zabawnie
chyba ze cabrio.
natomiast nie pozdrawiajmy sie migajac dlugimi bo to wprawadza zamieszanie. podmies lape i koniec. |
|
|
|
 |
LEŚNICZY
MACANT TEMATU

Motocykl: przeważnie zmazane
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2010-04-10, 16:44
|
|
|
| Daro ZX napisał/a: | Równie¿ migam parê razy d³ugimi. Bawi mnie to gdy osoba jad±c autem robi te kó³ka palcem |
Z kumplami machamy palcem do tych co jad± z ty³u motocyklami , jak jadymy na kilka maszyn . Tym z przeciwka najlepiej waliæ d³ugimi
| Ar2rM napisał/a: |
natomiast nie pozdrawiajmy sie migajac dlugimi bo to wprawadza zamieszanie. podmies lape i koniec. |
Je¿d¿a 13 lat po polskich drogach i jeszcze nikt mnie tak nie pozdrowio³ |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=ZEtS0SyfKyg |
|
|
|
 |
seph
streetburner

Motocykl: FZS 1000 byÂł:( "rehabilitacja" B
Imię: Mariusz
|
Wysłany: 2010-04-13, 13:37
|
|
|
Taa jeszcze jak by tu pokazac , ze po S1 lata bordowa vectra( na Gliwickich numerach) ;p i kosi wszystko. Zjazdem na Bytom mija³em kiedy¶ 2 maszyny ale chyba nikt nie zakuma³ :p
Ps. no a mi¶ki mi na dupe wje¿dza z uporem maniaka ¿eby tylko udu....æ motonite :p ( a tu uj 40/50 ale mi frezarka p³acze przy tych prêdko¶ciach) |
_________________ Celem wojny nie jest umrzeĂŚ za ojczyznĂŞ, tylko sprawiĂŚ by tamci skurwiele zginĂŞli za swojÂą.
G.C. Patton |
|
|
|
 |
|
|