|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Pralnia kombinezonów motocyklowych Częstochowa/Katowice ? |
| Autor |
Wiadomość |
kamilm
Motocykl: Suzuki SV
Imię: Kamil
Wiek: 32 Dołączył: 26 Lut 2013 Posty: 10 Skąd: Okolice Zawiercia
|
Wysłany: 2013-02-26, 23:21 Pralnia kombinezonów motocyklowych Częstochowa/Katowice ?
|
|
|
| Poszukuję dobrej i w miarę taniej pralni bodajże chemicznej, gdzie wypiorą mi kombinezon motocyklowy skórzany, przed sezonem, rejony Zawiercie/Myszków/Częstochowa/Katowice. I jeżeli ktoś tak ową zna pralnie to możecie napisać cennę i podać namiary. |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
|
|
|
 |
Bass
Pal gumę a nie dusze

Motocykl: R1200GS
Imię: SEBA
Wiek: 50 Dołączył: 18 Lis 2010 Posty: 1296 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2013-02-27, 16:07
|
|
|
kamilm, polecam sieć PANDA ja prałem tekstylny komplet i sie sprawdziła . Ta pralnia praktycznie jest w każdym hipermarkecie np. Plaza |
_________________ Bass - www.riss.pl Hurtownia odzieży BHP
 |
|
|
|
 |
kamilm
|
Wysłany: 2013-02-27, 16:33
|
|
|
| Bass napisał/a: | kamilm, polecam sieć PANDA ja prałem tekstylny komplet i sie sprawdziła . Ta pralnia praktycznie jest w każdym hipermarkecie np. Plaza |
Niestety tam skóry nie piorą :/ tektyl może, skóra nie |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-27, 17:30
|
|
|
Pralnie 5a Sec. Na pewno jest w Czeladzi w M1.
Link |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2013-02-27, 17:31
|
|
|
| Real na Baczyńskiego 2 w Sosnowcu |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2013-02-27, 19:19
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | Pralnie 5a Sec. Na pewno jest w Czeladzi w M1.
Link |
nie polecam tej sieci, odałem kombik, czekałem prawie 2 miesiące. Fakt po odebraniu wyglądał pięknie ale po 3 tygodniach wszystko co zostało "regenerowane" wyszło znowu |
_________________ Motocyklowa Szkoła Vmax
Szkolenia z zakresu kat. AM, A1, A2, A
Doskonalenie Jazdy
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2013-02-27, 19:22
|
|
|
ja tam sie ni eznam za bardzo ale od zawsze skory sie czyscilo wilgotną szmatką,potem sucha szmatka z masełkiem lub delikatie kremem nivea.
Skora tak ''prana'' sluzy bardzo dlugo i nie peka jak te z pralni no ale jak tam kto woli.
na bardzo zabrudzone czesci na wilgotną szmatke troche ludwika i ogien, wszystko zlazi. |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
| Ostatnio zmieniony przez greenmack 2013-02-27, 19:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kamilm
|
Wysłany: 2013-02-27, 19:28
|
|
|
5'sec te pralnie są bardzo drogie chcą 400 stówy za wypranie kombinezonu, myślałem raczej o jakiejś pralni mniej popularnej, ale dzwoniłem tam i powiedzieli, że w grudniu była promoca 50% na odzież motocyklową i kobieta mówiła mi, że teraz przed rozpoczęciem sezonu tez powinny być promocje, tak więć jak nie polecicie innej pralni, to muszę czekać ;P
[ Dodano: 2013-02-27, 19:31 ]
| greenmack napisał/a: | ja tam sie ni eznam za bardzo ale od zawsze skory sie czyscilo wilgotną szmatką,potem sucha szmatka z masełkiem lub delikatie kremem nivea.
Skora tak ''prana'' sluzy bardzo dlugo i nie peka jak te z pralni no ale jak tam kto woli.
na bardzo zabrudzone czesci na wilgotną szmatke troche ludwika i ogien, wszystko zlazi. |
Tak wiem, używam oliwki do konserwacji skóry, ale już trochę czuć zapach potem i chciałem odnowić, znajomy oddał do firmy czyszczącej tyle, że w Warszawie i naprawdę rewelacja, jak nówka, piękny zapach i skórka ładna i skasowali go 160 zł |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |