|
InterMotors Sosnowiec |
| Autor |
Wiadomość |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2010-05-04, 15:49 InterMotors Sosnowiec
|
|
|
podjechałem do InterMotors w Sosnowcu
po taka bardzo nietypową część jaką są końcówki kierownicy do tak nietypowego motocykla jakim jest XJ 600
i co się okazało
na miejscu nie ma - są ale tylko na zamówienie
czas dostawy ok 4dni
ale se mam zmierzyć coby pasowały
Po kiego otwierać market motocyklowy jak nie ma podstawowych i uniwersalnych typowych elementów ?
To jakby otworzyć spożywczy bez chleba czy innego mleka
Rozumiem gdybym chciał kupić karbonowe nakładki na sprzęgło do Ducati albo inny nietypowy wynalazek
Końcówki to część kosztująca kilkanaście-kilkadziesiąt złotych więc nie powoduje blokowania dużej kasy na magazynie jak kurtki i kaski których mają tam dziesiątki a kosztują tysiące.
Bym chciał na zamówienie to bym se na alledrogo czy w innym esklepie nabył a nie jechał tam żeby usłyszeć "możemy zamówić"
po takim wstępie prędko tam nie zajrzę
generalnie kupa szczęścia z przewagą kupy |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
MaximFighter

Motocykl: StreetFighter!
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2010-05-04, 15:57
|
|
|
Jeżeli chce kupić jakaś konkretną część to najpierw dzwonie a nie jadę na oślep. Od tego są telefony przecież
Zakupiłem w Intermotors kask i rękawiczki. Sprzedający git i fajnie potrafi doradzić.
Ja od siebie jak najbardziej polecam sklep. |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2010-05-04, 16:43
|
|
|
| MaximFighter napisał/a: | | ... najpierw dzwonie a nie jadę na oślep. Od tego są telefony przecież |
masz rację
jak pokazuje praktyka to są i takie przybytki że trzeba dzwonić czy wogóle mają otwarte
choć to niezbyt dobre chyba bo idąc tym tropem trzeba by dzwonić? do castoramy czy maja śrubki i śrubokręty |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
LEŚNICZY
MACANT TEMATU

Motocykl: przeważnie zmazane
Imię: Łukasz
|
|
|
|
 |
klife

Motocykl: GSF 1200N
Imię: Cyprian
|
Wysłany: 2010-05-04, 20:22
|
|
|
To nie jest typowy sklep moto gdzie maja wszytko tylko siecowka na dolepke do Intercarsa.
Ja u nich zakupilem przy paru wizytach kask dla plecaka, buty, spodnie, kurtke, klocki i zamierzam na dniach podjechac po kolejne buty.
Katalog czesci dostepny w internecie, rzeczowi sporzedawcy a i jakis rabacik da sie wynegocjowac i co najwazniejsze CENY maja czesto lepsze niz allegro i konkurencyjne sklepy. Przynajmniej dla tych co juz troche u nich wydali |
|
|
|
 |
MaximFighter

|
Wysłany: 2010-05-05, 06:19
|
|
|
Proponował bym zmienić ten podpis "bieda" w nazwie tematu
EDIT : Ale raczje zmienić na Friendly sądząco po opiniach ludzi, a nie (un)friendly. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-05-05, 07:03
|
|
|
| a no moderator zaspal |
|
|
|
 |
lewy
i nieźle żyć :D

Motocykl: pół Hornetki 600
Imię: Wojtek
|
Wysłany: 2010-05-05, 07:12
|
|
|
więcej luzu panowie |
|
|
|
 |
ser-jones
spamer terrorysta

Motocykl: mam
Imię: Ser
|
Wysłany: 2010-05-05, 10:01
|
|
|
| Byłem tam i nie narzekam, może wszystkiego nie mają ale coś idzie dostać. Kupowałem olej, klocki, płyn hamulcowy i nie pamiętam co jeszcze. |
|
|
|
 |
Tweety

Motocykl: Yamaha
Imię: Gosia
|
Wysłany: 2010-05-05, 14:30
|
|
|
| Nie przesadzajcie 4 dni czekania na jakąś część to nie tragedia , a co do ciuchów , kasków , butów i innych takich rzeczy to ja też jetem zadowolona |
_________________ A w sercu wyryte tych 6 magicznych liter i kamertonów znak co przysłania cały świat.... |
|
|
|
 |
Daro ZX

Motocykl: rn20
Imię: Daro
|
Wysłany: 2010-05-05, 17:47
|
|
|
| Ar2rM napisał/a: | | a no moderator zaspal |
dlaczego zaspał ? jeżli tak to połowę tematów musiałbym pozmieniać. Więcej luzu proszę
| MaximFighter napisał/a: | Proponował bym zmienić ten podpis "bieda" w nazwie tematu
EDIT : Ale raczje zmienić na Friendly sądząco po opiniach ludzi, a nie (un)friendly. |
Jeżeli tak bardzo nie podoba Ci się to co napisał założyciel tematu to załóż osobny temat w którym będziesz ich wielbił i po sprawie.
Kolega Benzin napisał co sądzi o tym sklepie i trzeba to uszanować, w końcu po to jest te forum.
Wracając do tematu. Kupowałem u nich kombik dość długi czas temu, nie posiadali takiego na sklepie więc szybko sprowadzili go i nawet dało radę zejść dużo z ceny. Także u mnie równie? Friendly |
|
|
|
 |
MaximFighter

|
Wysłany: 2010-05-05, 17:58
|
|
|
| Daro ZX napisał/a: | | Ar2rM napisał/a: | | a no moderator zaspal |
dlaczego zaspał ? jeżli tak to połowę tematów musiałbym pozmieniać. Więcej luzu proszę
| MaximFighter napisał/a: | Proponował bym zmienić ten podpis "bieda" w nazwie tematu
Jeżeli tak bardzo nie podoba Ci się to co napisał założyciel tematu to załóż osobny temat w którym będziesz ich wielbił i po sprawie.
Kolega Benzin napisał co sądzi o tym sklepie i trzeba to uszanował, w końcu po to jest te forum.
Wracając do tematu. Kupowałem u nich kombik dość długi czas temu, nie posiadali takiego na sklepie więc szybko sprowadzili go i nawet dało radę zejść dużo z ceny. Także u mnie również Friendly |
Nie unoś sie kolego, nie mam zamiaru nikogo wielbić, tylko tytuł jest sprzeczny z wiekszością opini w tym wątku i tyle. |
|
|
|
 |
Daro ZX

Motocykl: rn20
Imię: Daro
|
Wysłany: 2010-05-06, 13:19
|
|
|
To niech ktoś założy temat InterMotors Friendly i nic nie będzie sprzecznego.
Proszę pisać już na temat |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2010-05-06, 14:25
|
|
|
| Nie no tragedia, naprawdę. Też już tam nie pojadę, nie mieli na stanie końcówek kierownicy... jak oni mogli ? |
|
|
|
 |
LEŚNICZY
MACANT TEMATU

Motocykl: przeważnie zmazane
Imię: Łukasz
|
|
|
|