Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Moto-Atv Zabrze
Autor Wiadomość
jatromb 

Motocykl: FZS 600 '99
Imię: Tomasz
Wysłany: 2012-03-09, 22:20   Moto-Atv Zabrze

Sprawa ma sie tak, ze w jeden dzien wysylam maila z pytaniem czy towar maja dostepny na miejscu. odpowiedz, ze oczywiscie mozna przyjezdzac. przyjezdzam, oczywiscie nie ma. bynajmniej tyle ze zaproponowali mi ze filtr dosla na wlasny, a dzis zaplace za olej i filtr. i tu moim oczom ukazuje sie Castrol w innym opakowaniu i pod inna nazwa - towaru nie zakupilem, a w domu upewnilem sie o co chodzi z butelka. Fakt zmienila sie i nazwa i butelka - informacja ze sklepu sie potwierdzila. Na nastepny dzien dzwonie z checia zamowienia towaru, ale nadal filtru na stanie nie ma - bedzie na nastepny dzien. Skladam zamowienie informujac, ze dokonam przelewu jak dostane info ze towar na stanie. Nastepny dzien: sprzedawczyni dzwoni ale nie moglem odebrac. Probuje oddzwonic: nikt nie odbiera, dzwonie na drugi telefon: to samo. Miedzy czasie sprawdzam mail: jest info ze towar na stanie. robie przelew i chce poinformowac o tym fakcie. Od 12 do 16:30 pani odebrala raz twierdzac zebym zadzwonil za 15 min bo nie moze gadac. Gdy juz udalo nam sie nawiazac rozmowe, mowi ze towaru nie wyslala, nie miala czasu sprawdzic czy przelew doszedl, a kurier juz byl - moze mi wyslac nastepnego dnia. Rezygnuje ze swiadczonych uslug przez ta firme gdyz nie zadowala mnie ich poziom. Zadam zwrotu pieniedzy, dotarly po 24h, po wielu telefonach, a wlasciwie probach ich wykonania.

Ogolnie jeden wielki chaos, telefonow nie ma kto odbierac, pracownik nie ma dostepu do konta i nie sprawdza zaksiegowanych przelewow, na prosbe szybkiej wysylki doczekac sie nie moglem. mimo ze cena byla atrakcyjna, wole zaplacic kilka PLN wiecej konkurencji

ralfązo 

Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
Wysłany: 2012-03-10, 16:18   

jeden wielki bajzel na kółkach tez nie polecam
przez telefon mówią jedno w rzeczywistości jest inaczej
później ściemy, nieodbieranie telefonów

BRAK SŁÓW

Cortex 

Motocykl: -
Imię: Rrrrr
Wysłany: 2012-03-11, 12:53   

a ja u nich robilem zkaupy to było przeszło rok temu i wtedy było ok z tym że to nie były czesci ekspoatacyjne bo te zwykle maja jedynie na zamowienie

elDamiano 
soldier

Motocykl: XV 750
Imię: Damian
Wysłany: 2012-03-16, 18:14   

Moim zdaniem w kwestii komunikacji problem tkwi w obsłudze - jest tylko jedna ekspedientka i musi "obsłużyć" klientów będących osobiście i tych przez telefon. Ja zamawiałem u nich filtr powietrza do mojej "Madzi" i ponad tydzień czekałem na realizacje, a miał być "na następny dzień" - PORAŻKA :(

Stresu 

Motocykl: GSX650F
Imię: Tomek
Wysłany: 2012-06-16, 13:52   

...kupiłem dzisiaj u nich rękawice Modeki. Dostałem rabat, obsługa miła - dla mnie plus :P .

Odpowiedz do tematu