|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Przesunięty przez: mg1989sos 2012-10-01, 15:58 |
4-biker, Katowice |
| Autor |
Wiadomość |
uzi68 [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-01, 15:23 4-biker, Katowice
|
|
|
Sklep jest dokładnie w miejscu starego Polmozbytu.
Potem tam było Daewoo, Nissan i Kawasaki.
Jadąc od ronda trzeba zjechać w prawo zaraz za kładką dla pieszych.
Ewentualnie wjechać na BP i przejechać za komisem samochodowym.
Miła obsługa. Będę tam częściej.
Polecam. |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-10-01, 17:03
|
|
|
| uzi68 napisał/a: | | Miła obsługa.... |
I już friendly? |
_________________ Gdy siadam na moto czuję ze spalam benzynę, w samochodzie tylko ją zużywam. |
|
|
|
 |
Kriss_deValnor
Bolilol Forever :)

Motocykl: Brzydula :)
Imię: Justyna
|
Wysłany: 2012-10-01, 18:17
|
|
|
jakis konkretny adres |
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 36 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2012-10-01, 18:36
|
|
|
Al. Walentego Roździeńskiego 10, 40-201 Katowice
Pn - Pt 10:00 - 18:00, Soboty 10:00 - 14:00
Telefon : 660 786 752 |
|
|
|
 |
Kriss_deValnor
Bolilol Forever :)

Motocykl: Brzydula :)
Imię: Justyna
|
Wysłany: 2012-10-01, 18:37
|
|
|
no i bardzo Ci dziekuję |
|
 |
horbal
Moderator

Motocykl: xj600
Imię: Karol
Wiek: 34 Dołączył: 16 Lis 2010 Posty: 591 Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: 2012-10-03, 22:31
|
|
|
Ja też polecam , plecak kupiony po cenie prawi jak z allego ale bez czekania . Obsługa bardzo miła |
_________________ Suzuki gs500 ->Yamaha xj600 |
|
|
|
 |
luke.d

Motocykl: Yamaha Maxim-X bobber
Imię: Łukasz
|
|
|
|
 |
Karolina
Moderator

Motocykl: Brak
Imię: Karolina
|
Wysłany: 2012-11-12, 21:37
|
|
|
Z czystym sumieniem mogę polecić Obsługa bardzo pomocna i uśmiechnięta, dbają o klientów, odpowiedzą na wszystkie pytania i pogadają, spodnie idealne dobrane, zniżka na początek też była
T_rex - miałam chwilowe zaćmienie weny |
_________________ Ryk silnika - me serce w jego rytm tyka |
| Ostatnio zmieniony przez Karolina 2012-11-13, 06:02, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-11-12, 23:45
|
|
|
| Karolina napisał/a: | Z czystym sumieniem mogę polecić |
bo ?
Jakoś nie mam nic przeciw 4biker, ...ale treść posta
Karolina popraw się, dają kawe zmarzniętym niedobitkom z drogi, czy zwyczajwe zimowe hiper zniżki w takim okresie ? |
_________________ Gdy siadam na moto czuję ze spalam benzynę, w samochodzie tylko ją zużywam. |
|
|
|
 |
Padre

Motocykl: Honda VFR 750 RC 36 ll
Imię: Artur
Wiek: 47 Dołączył: 20 Lis 2010 Posty: 58 Skąd: Siemianowice Śląskie
|
Wysłany: 2012-11-17, 20:24
|
|
|
Potwierdzam , duży pozytyw sprzedający motocyklista więc obeznany w temacie kupiłem dzisiaj kurtke skóre duży wybór ubrań i kasków można mierzyc na miejscu i ceny rewelka napewno nie ostatnia moja wizyta u nich. |
_________________ Kiedy wyeliminuje się niemożliwe
wówczas to, co zostanie, bez względu na to,
jak byłoby nieprawdopodobne,
musi być prawdą. |
|
|
|
 |
vieto

Motocykl: black bandzior 1200 N :)
Imię: Maciek
|
Wysłany: 2013-03-18, 19:09
|
|
|
jeśli chodzi o ten sklep na ul. Rozdzieńskiego 10 w katowicach, co go niestety na pierwszy rzut oka nie widać z ulicy to potwierdzam...
dokonałem tam już paru zakupów i kolega, który tam sprzedaje, naprawdę jest frontem do klienta
chociaż mają taką kartkę wywieszoną, że rabat to stolica maroka, to własnie tam zawsze po lekkich negocjacjach otrzymywałem najlepsze oferty, które biły te z innych sklepów i allegro...
dodatkowo po którymś razie i luźnych rozmowach, jeśli szukałem jakiegoś towaru, a nie mieli go nawet w ofercie sklepu internetowego, nie było problemu, żeby go zamówić (oczywiście w najlepszej cenie )
podam Wam przykład zakupu kasku shark - rozglądałem się za egzemplarzem w dobrej cenie dla małżona
podzwoniłem po paru sklepach i gadka mniej więcej brzmiała: oczywiście, zamówimy, może będzie wtedy, a może wtedy, to weź se pan zadzwoń i się dowiedz, czy już jest....
w 4biker, pan zamówił choć nie miał w ogóle sharka w ofercie, zamówił dodatkowo jeszcze inny model bo nie byliśmy do końca zdecydowani... stały kontakt telefoniczny z jego strony i natychmiastowe powiadomienie jak kaski już czekały na nas w sklepie... naprawdę miło się jeździ do takiego sklepu, jak człowiek wie, że będzie dobrze obsłużony
także polecam i 3 x TAK |
|
|
|
 |
Baniol

Motocykl: Honda Varadero XL 125
Imię: Darek
|
Wysłany: 2014-01-20, 21:29 Zakupy w nowej siedzibie
|
|
|
| Hejka. Właśnie jestem po zakupach kompletu ciuchów na moje moto. Po kolejnej ofercie dałem się skusić. Byłem u nich na starej siedzibie więc tym bardziej pojechałem zobaczyć nowe miejsce. Łatwiej dojechać - to plus. Ale nie o tym chciałem napisać. Kupiony zestaw jest idealny. Mimo moich sugestii wysłuchałem i posłuchałem propozycji sprzedawcy i powiem - idealnie dopasował ubranko. Pełna fachowość. Poświęcił mi czas i poradził co kupić. Polecam ten sklep zdecydowanie. Tak lubię kupować. Nie znam się i liczę na wiedzę sprzedawcy. I to otrzymałem. Teraz tylko czekam na pogodę. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |