|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Telefon do Niemiec bo nie znam języka |
| Autor |
Wiadomość |
markopolo1970
Kocham NAKEDY!
Motocykl: Suzuki B-King
Imię: Marek
|
Wysłany: 2011-03-08, 21:02 Telefon do Niemiec bo nie znam języka
|
|
|
Szukam pomocy. Chciałbym sie dowiedzieć jaki stelaż (wszystko o kufrach i stelażu) jest zamontowany w tym motocyklu na ebayu a nie znam jezyka. Nikt z moich znajomych nie zna na tyle żeby się dogadać. Dlatego szukam kogoś kto zna na tyle dobrze germański i zgodzi się tam zadzwonić i dokładnie wypytać. oczywiście zwracam koszty rozmowy (przelew, przekaz pocztowy - jak kto woli). Zaznaczam - nie chodzi mi o przetłumaczenie ogłoszenia bo to już zrobiłem ale o telefon do gościa i wypytania jakiej firmy jest stelaż pod kufry boczne bo pod centralny to jak zauważyłem jest albo Krauser albo H&B
Czekam na odzew
a oto link:
http://suchen.mobile.de/f...de&pageNumber=1 |
|
|
|
 |
shortt

Motocykl: ER5
|
Wysłany: 2011-03-09, 20:06
|
|
|
| Jutro zadzwonię i dam Ci znać na PW. |
|
|
|
 |
markopolo1970
Kocham NAKEDY!
Motocykl: Suzuki B-King
Imię: Marek
|
Wysłany: 2011-03-10, 18:09
|
|
|
| Superrr!!! :-) to czekam na info :-) Pytałem nawet gości w SUZUKI jak byłem na wystawie w Warszawie ale tez byli zdziwieni i twierdzili na początku , że do B-Kinga nie ma żadnych stelaży. Wysłałem mu tez tego linka i dzisiaj do niego zadzwoniłem no i facet był niezle zdziwiony i twierdzi, że postara się czegoś dowiedzieć ale gwarancji mi nie daje :-) Także nawet u źródła sie nic nie dowiedziałem niestety :-) |
|
|
|
 |
shortt

Motocykl: ER5
|
Wysłany: 2011-03-11, 23:03
|
|
|
Dzwoniłem kilkanaście razy i bez rezultatu. W końcu odebrała jakaś kobitka i kazała mi zadzwonić za 5 minut. Dzwoniłem przez godzinę i nikt nie odbierał (z kom i ze stacjonarnego na przemian). W końcu dzisiaj się dodzwoniłem i odebrał koleś o imieniu Jochen, który o niczym nie miał pojęcia - choć był nawet miły.
Niczego się nie dowiedziałem. Stwierdzam, że pod wskazanym adresem albo nikt nic nie wie albo ten B-King to jakiś nowy burger. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-03-12, 09:02
|
|
|
wystraszyliscie niemca i tyle. jak sie dowiedzial ze ktos z azji do niego dzwolil to sprzedawac mu sie odechcialo.
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |