|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
"Motocykl" do 125cm3 |
| Autor |
Wiadomość |
Yoo!
Motocykl: Honda Hornet CB600
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2014-08-24, 20:00 "Motocykl" do 125cm3
|
|
|
Witam kolegów i koleżanki, mam pytanie w imieniu kuzyna, który jak pewnie 70% społeczeństwa szuka teraz moplika do 125cm3. Osobiście jestem posiadaczem Horneta i w 125-tkach się nie orientuję to prosiłbym Was o zerknięcię i opinię kilku modeli z poniższych linków, z góry dziękuje
http://otomoto.pl/rieju-rs2-400-M4088823.html
http://otomoto.pl/honda-c...y-M4067584.html
A może ktoś z forumowiczów ma do sprzedania 125-tke nadającą się do jazdy na kat.B.
Interesuje nas kategoria sport/turystyk |
|
|
|
 |
ser-jones
spamer terrorysta

Motocykl: mam
Imię: Ser
|
Wysłany: 2014-08-24, 22:13
|
|
|
Male viadro moim zdaniem, albo duzy skuter z malym silnikiem |
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-08-24, 23:13 Re: "Motocykl" do 125cm3
|
|
|
| Yoo! napisał/a: | | Witam kolegów i koleżanki, mam pytanie w imieniu kuzyna, który jak pewnie 70% społeczeństwa szuka teraz moplika do 125cm3. |
Tylko czekać na newsy w "Ku przestrodze"... |
|
|
|
 |
ser-jones
spamer terrorysta

|
Wysłany: 2014-08-25, 20:04
|
|
|
A ja uwazam ze bardzo dobrze, na prawko czlowiek sie uczyl i zdawal na jakiejs 250 a potem idiot kupowal "litra". Jakos sie ogarnac trzeba, takie 11kw uwazam za optymalne rozwiazanie, lepsze to niz 50cm bez jakiegokolwiek pojecia. To jest dla ludzi z wyobraznia co chca poczuc wiatr we wlosach
Moze mi tu opiszecie na czym zaczynaliscie, bo ja na jakis pizdzikach co nawet kasku nie bylo potrzeba, a tak juz od 12 roku zycia na wsk 125, 175, mz itd. Prawko zrobilem dopiero jak moglem
Ja tam raczej popieram takie rozwiazanie, oczywiscie ma wady, ale wiecej widze zalet. Na "zachodzie" juz dawno to funkcjonuje i jakos nikt nie placze. U nas zaraz lobby szkoleniowe sie odzywa.
Nie bede tu rozwijal tematu bo chyba n ie ma sensu, a ty Abi daj "se" pasek bo nie do tematu piszesz |
|
 |
Yoo!
|
Wysłany: 2014-08-25, 20:24
|
|
|
Panowie mi też się to zbytnio nie widzi,ale jak napisał kolega wyżej są wady i zalety i nie będe ciągnął dalej tego tematu tutaj, więc jakbyśmy mogli wrócić do sedna
Więc co uważacie o tych "piździkach" powyżej. |
_________________ Jeździ tak, aby było Nas więcej, a nie mniej.... |
|
|
|
 |
ser-jones
spamer terrorysta

|
Wysłany: 2014-08-25, 20:53
|
|
|
Ani jeden, ani drugi, juz bardziej ten drugi ale moim zdaniem juz YBR lepsza. To musi byc cos podobnego do sporta ? Jesli tak to ja tego nie ogarniam, po prostu nie podobaja mi sie i to raczej nie moj klimat. Ja proponowalem male wiadro bo to choc gabarytowo jakos wyglada i ogolnie bardziej pasuje komus "starszemu" a nie takie pizdziawki dla dziecka.
Chciales to masz |
|
 |
Yoo!
|
Wysłany: 2014-08-26, 14:43
|
|
|
Spoko,dzięki każda opinia jest cenna.
Motorek ma być na początek,nigdy nie jeździł,dlatego niech ma przynajmniej na jeden sezon coś małego.
Tu kolejny kandydat,którego znalazł:
http://allegro.pl/motocyk...4547940741.html |
_________________ Jeździ tak, aby było Nas więcej, a nie mniej.... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |