|
SIERPIEŃ - wypad na tydzień!!! |
| Autor |
Wiadomość |
Janusz
JanuszW
Motocykl: ROAD STAR
Imię: Janusz
|
Wysłany: 2010-05-28, 07:20 SIERPIEŃ - wypad na tydzień!!!
|
|
|
Ma ktoś w planie wypad gdzieś dalej w sierpniu (najlepirj druga połowa) np. do Chorwacji, Węgry ...
Prędkość przelotowa raczej niska (powyżej 150 ściąga mnie z 2oo - drag), kwatery/namiot. |
|
|
|
 |
ozon

Motocykl: FZ6
Imię: olek
|
Wysłany: 2010-11-17, 19:07
|
|
|
Witam ja cos planuje na 2 polowe sierpnia słowacja czechy i spowrotem na ok 5 dni.. Chyba ze ma ktos cos ciekawszego ja jestem otwarty oczywiscie mam na mysli sezon 2011 |
_________________ Moto Jest Jak MediaMarkt- Nie Dla Idiotow...
Hornet Turysta.... |
|
|
|
 |
Janusz
JanuszW
|
Wysłany: 2010-11-17, 21:48
|
|
|
| Pilnuj, śledź temat bliżej rozpoczęcia sezonu 2011. Jest kilka grup, które pewnie znowu się będą organizowały. Ja pewnie na tydzień gdzieś skocze, chyba, że 2oo sie rozłoży i coś nawali... |
|
|
|
 |
ozon

|
Wysłany: 2010-11-18, 21:12
|
|
|
na pewno bedze sledzil pozdro i LwG |
Hornet Turysta.... |
|
|
|
 |
Janusz
JanuszW
|
Wysłany: 2011-04-12, 22:08
|
|
|
| ozon napisał/a: | na pewno bedze sledzil pozdro i LwG |
Ozon śledzisz !? Sezon 2011 się rozpoczyna, jeśli wyskrobie troche czasu to tydzień na 2oo zalicze. W tamtym roku moto się jednak rozłożył i dzisiaj już mam inne 2oo. Myślę, że będzie O.K. |
|
|
|
 |
kriss kross

Motocykl: suzi intruder vzr 1800 m109r
Imię: kris
Wiek: 57 Dołączył: 10 Cze 2010 Posty: 97 Skąd: bielsko biaÂła
|
Wysłany: 2011-07-11, 18:52
|
|
|
5 dni to plan idealny na 3400km na chorwacje..tylko jazda i spanie.podjazd do czarnoróry ,wszystko jazda wybrzeżem..zrobiłem taak 5 dni w czerwcu ..juz nie dam rady pojechac,ale moge podac szczegóły,i namiary na spanie..cudna wycieczka! |
|
|
|
 |
ozon

|
Wysłany: 2011-07-11, 18:58
|
|
|
| Janusz napisał/a: | | ozon napisał/a: | na pewno bedze sledzil pozdro i LwG |
Ozon śledzisz !? Sezon 2011 się rozpoczyna, jeśli wyskrobie troche czasu to tydzień na 2oo zalicze. W tamtym roku moto się jednak rozłożył i dzisiaj już mam inne 2oo. Myślę, że będzie O.K. |
Sledze sledze ale moje plany szczelil ch.... kupilem nowy moto i z tych wakacji nici... ale mam nowe 2oo :D:D |
Hornet Turysta.... |
|
|
|
 |
Janusz
JanuszW
|
Wysłany: 2011-07-11, 23:26
|
|
|
| ozon napisał/a: | | Janusz napisał/a: | | ozon napisał/a: | na pewno bedze sledzil pozdro i LwG |
Sledze sledze ale moje plany szczelil ch.... kupilem nowy moto i z tych wakacji nici... ale mam nowe 2oo :D:D |
No to gratulacje! Ja może teraz w lipcu na 4 dni Białowieża i okolice i nazat do domu. |
|
|
|
 |
mcperson

Motocykl: Yamaha FZ6
Imię: Piotrek
|
Wysłany: 2011-07-12, 18:39
|
|
|
| Janusz napisał/a: | | ozon napisał/a: | | Janusz napisał/a: | | ozon napisał/a: | na pewno bedze sledzil pozdro i LwG |
No to gratulacje! Ja może teraz w lipcu na 4 dni Białowieża i okolice i nazat do domu. |
Co Ciekawego jest do zobaczenia w Białowieży? Pytam bo szukam miejsca docelowego |
_________________ Odważni żyją krótko ostrożni nie żyją wcale |
|
|
|
 |
Janusz
JanuszW
|
Wysłany: 2011-07-13, 09:34 Białoweża
|
|
|
| W okolicy masz fajne traski po okolicy, hotelik - agroturystyka w centrum (zaraz obok takiego dużego hotelu - może ktoś przypomni nazwe?! wiem GAWRA) gdzie były przyzwoite warunki. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|