|
Obwodnica jaworzna :) |
| Autor |
Wiadomość |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-11, 19:40 Obwodnica jaworzna :)
|
|
|
Wlasnie usłyszałem w faktach ze jutro ma być juz otwarta obwodnica jaworzna bardzo pocieszajaca informacja Gratulacje dla władz samorządowych ze mimo braku państwowej dotacji udało sie wybudować
czukam tego materiału jak znajde to wrzuce |
|
|
|
 |
Peter6969
Motocykl: VFR V-TEC GSF600S na wydaniu
Imię: PIOTR
|
Wysłany: 2010-12-11, 19:46
|
|
|
| Też to słyszałem nawet wypowiadał sie tam jeden z naszych organizatorów akcji protestu przeciwko opłatą za przejazd moto po autobanie ,teraz bedzie trudniej ponowić protest ale jestem i tak pełen podziwu dla prezydenta Jaworzna że to dokonał ,czytałem o jego planach juz dwa lata temu |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-11, 19:55
|
|
|
| Peter6969 napisał/a: | | jeden z naszych organizatorów | filipiak o ile dobrze pamietam nazwisko | Peter6969 napisał/a: | | czytałem o jego planach juz dwa lata temu | no na starym forum był cały temat dotyczacy tych planów
Jedno co bylo tylko wkur.....ce to to ze stalekxport zastanawia sie nad pozwem :/
PS ciekawe ze przez tyle lat wydali tyle mld na remonty a dalej jest gówno Szwaby jakby tak robiły to by chyba z torbami poszły |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-11, 20:51
|
|
|
| zenoo napisał/a: | | http://www.jaworzno.pl/po...-otwarcie-drogi |
dzieki zenoo |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
|
Wysłany: 2010-12-11, 21:35
|
|
|
| magik napisał/a: |
Jedno co bylo tylko wkur.....ce to to ze stalekxport zastanawia sie nad pozwem :/
|
a nie potrzebnie....
bo w końcu w sądzie będą musieli ujawnić tajną treść zapisów umowy koncesyjnej.....i to może być ich medialny gwóźdź do trumny bo smród się z tego zrobi straszny |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
benek

Motocykl: SUZUKI GSX1300R
Imię: Beniamin
|
Wysłany: 2010-12-12, 09:17
|
|
|
| Tylko pozostaje pogratulowac. To co powiedzial pan prezydent to zrobil. Malo takich ludzi w polsce. A SE moze sie pocalowac w du....Kto wie oficjalnie ze nic nie mozna budowac ani remontowac? A tez mozna poszukac wczesniejsze wypowiedzi SE ze nic nie beda robili w sprawie remontow drog. |
_________________ STOWARZYSZENIE MOTOCYKLOWE
TIGER RIDERS CHORZÓW |
|
|
|
 |
Miki72

|
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-12-12, 22:28
|
|
|
| Miki72, przekopiuj pls bo nie wszyscy maja konta na windows live. |
|
|
|
 |
Miki72

|
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-12, 22:35
|
|
|
to samo. ale moze to wina przeglądarki?
pod IE tez nie idzie |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-12, 23:28
|
|
|
Przejeżdżałem tam dzisiaj z kumplem puchą w drodze do Aquaparku Krzątało się tam pełno powiedzmy 'wyścigówek' raczej więcej takich poprzerabianych starych Banditen Motor Wagen, Cinquecento i jakichś starych francuzów |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-12, 23:47
|
|
|
| zenoo napisał/a: | to samo. ale moze to wina przeglądarki?
pod IE tez nie idzie | alerj to samo i pod liskiem i pod opera nie chodzi tez przynajmniej u mnie |
|
|
|
 |
SkandalRally

Motocykl: Suzuki GS 500 E
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2010-12-13, 23:09
|
|
|
TNT,
Widziałem filmową relację z w/w rajdu. Startowała tam zaprzyjaźniona załoga oswojoną Sierką 4x4 i całkiem profesjonalna załoga Subaraka.
W Jaworzniu stało sie modne takie otwieranie nowych dróg, szkoda tylko że tym razem trasa prób zebrała więcej krytyki niż pochwał, |
|
|
|
 |
kiler600r

Motocykl: DL1000/Blackbird
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2010-12-14, 18:50
|
|
|
już jechałem tamtedy:)
elegancka drogi i 8zł w kieszeni <w obie strony robi się 16zeta> |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|