Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Garaże
Autor Wiadomość
mg1989sos 
Założyciel

Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wysłany: 2010-10-07, 17:35   Garaże

Chcesz wynająć lub sprzedać garaż... a może szukasz miejsca do przezimowania swojego motocykla.. napisz w tym temacie :)
Profil Facebook

shortt 

Motocykl: ER5
Wysłany: 2010-10-07, 20:53   

Szukam, więc piszę. Jestem z Kostuchny - im bliżej tym lepiej. Najlepiej na dniach bo zimno i wolałbym już na moto po garażu sobie śmigać.

MadJack
[Usunięty]

Wysłany: 2010-10-08, 10:04   

Mam wolne miejsce w garazu na zime. 1 moto sie zmiesci. Byle nie jakis olbrzym. 50-60 zlotych za miesiac. Jeszcze zalezy od zuzycia pradu. Garaz ogrzewac bede w wlasnym zakresie jak temp. spadnie ponizej -5 :) Lokalizacja w Gliwicach wiecej info na PW :)

mayty 
100% straight

Motocykl: mały fazer
Imię: Arek
Wysłany: 2010-10-09, 11:27   

zaiste cena komercyjna :) )

MadJack
[Usunięty]

Wysłany: 2010-10-09, 16:44   

komercyjna czy nie komercyjna. Doplacac do ineteresu nie mam zamiaru a grubo ponad 100 zlotych miesiecznie place za garaz + prad, a jak zaczne grzac to zuzycie napewno wzrosnie :) wiec nie robie na tym zadnego interesu.

u-hu 

Motocykl: NT 700
Imię: wojtek
Wysłany: 2010-10-11, 09:48   

a ja mam pytanie: po co grzac w garazu ?? jezeli garaz jest w miare szczelny to nawet w zimie jest w nim okolo 0 /+- 5 st/ wiec ani plyn hamolcowy nie zamarznie ani chlodnicy nie rozmrozi

MadJack
[Usunięty]

Wysłany: 2010-10-11, 15:18   

u-hu, wlasnie sobie odpowiedziales na pytanie :P drzwi sa metalowe bez zadnych uszczelnien. Oprocz tego w bezposrednim sasiedztwie plynie rzeczka, a w garazu jest kanal w zwiazku z czym knuje sie tam wilgoc :) wiec warto czasem dogrzac. Po za tym spedzam tam sporo czasu, wiec grzeje chociazby po to, zeby w spokoju moc sobie pogrzebac przy moto bez odmrozonych rak :)

Gość

Wysłany: 2010-10-11, 18:29   

aa no jasne ze jak garaz traktujesz jak warsztat to juz trzeba grzac!
u mnie jest jakos inaczej bo wprawdzie metalowe drzwi ale oklejone styropianem i zeszlej zimy nawet woda mineralna zostawiona z jakiejs jesiennej wyprawy nie zamarzla / a pamietamy ze bylo i -15/ wiec domniemywam iz z racji codziennego wjazdu wyjazdu auta to w garazu jest w okolicach zera.
ale w zwiazku z tematem mam inne pytanie czy stojacemu motkowi ujemna temperatura nie zaszkodzi??

MadJack
[Usunięty]

Wysłany: 2010-10-11, 22:20   

tez mnie to ciekawi. ja chce urzymywac temperature kolo 10 stopni. Ogolnie wieczorem ide zalaczyc grzejnik tak zeby nagrzal do 10 stopni i wylaczal sie jesli temp. duzo spadnie. Rano wylaczam. W dzien temp. sa wyzszy i na noc znow zalaczam. I takw kolko :) chyba, ze ide do garazu na dluzej (np. wypic piwko :D ) to wtedy se zalaczam na maxa jak przychodze :P

u-hu 

Motocykl: NT 700
Imię: wojtek
Wysłany: 2010-10-12, 00:05   

kup w castoramie gniazdko czasowe ! nastawisz godzine on/off i po problemie zaoszczedzi ci codziennego marszu i otwierania bramy. poza faktem gdy idziesz na piwo :)

MadJack
[Usunięty]

Wysłany: 2010-10-29, 11:22   

Odswiezam. Oferta nadal aktualna..

ataman 
ataman

Motocykl: yamaha v star
Imię: grzesiek
Wysłany: 2010-10-29, 11:35   siema jezdzcy

mam wielka stodole w chroszczobrodzie jak ktos nie ma gdzie trzymac w zimie motorku to za free zapraszam ataman

VidaL 

Motocykl: Zajebisty
Imię: VidaL
Wysłany: 2010-11-01, 09:42   

Witam,

Poszukuję garażu na moto w centrum (a właściwie w jego południowych częściach: Kościuszki, Wita Stwosza, Jagiellońska, Francuska itd.) Katowic.

Ewentualne info proszę na priv.

Pzdr

oldnita 

Motocykl: Drag Star i V-Strom
Imię: Grzegorz
Wysłany: 2010-11-07, 16:26   

Mam miejsce na 1 moto w garażu w Rudzie Śl. Nowy Bytom. Jakby ktoś był chętny pisać na priw.

Polarek 

Motocykl: Honda Deauville
Imię: Mariusz
Wysłany: 2010-12-21, 17:30   

czesc
Mam garaz i jedno wolne miejsce na Lipowej w Gliwicach
Chetnych prosze na priva

Bez 230V, oswietlenie na 12V i daje rade
Pozdro
Polarek

Odpowiedz do tematu