|
Garaże |
| Autor |
Wiadomość |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2010-10-07, 17:35 Garaże
|
|
|
Chcesz wynająć lub sprzedać garaż... a może szukasz miejsca do przezimowania swojego motocykla.. napisz w tym temacie |
|
|
|
 |
shortt

Motocykl: ER5
|
Wysłany: 2010-10-07, 20:53
|
|
|
| Szukam, więc piszę. Jestem z Kostuchny - im bliżej tym lepiej. Najlepiej na dniach bo zimno i wolałbym już na moto po garażu sobie śmigać. |
|
|
|
 |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-08, 10:04
|
|
|
Mam wolne miejsce w garazu na zime. 1 moto sie zmiesci. Byle nie jakis olbrzym. 50-60 zlotych za miesiac. Jeszcze zalezy od zuzycia pradu. Garaz ogrzewac bede w wlasnym zakresie jak temp. spadnie ponizej -5 Lokalizacja w Gliwicach wiecej info na PW |
|
|
|
 |
mayty
100% straight

Motocykl: mały fazer
Imię: Arek
|
Wysłany: 2010-10-09, 11:27
|
|
|
zaiste cena komercyjna ) |
|
|
|
 |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-09, 16:44
|
|
|
komercyjna czy nie komercyjna. Doplacac do ineteresu nie mam zamiaru a grubo ponad 100 zlotych miesiecznie place za garaz + prad, a jak zaczne grzac to zuzycie napewno wzrosnie wiec nie robie na tym zadnego interesu. |
|
|
|
 |
u-hu

Motocykl: NT 700
Imię: wojtek
|
Wysłany: 2010-10-11, 09:48
|
|
|
a ja mam pytanie: po co grzac w garazu jezeli garaz jest w miare szczelny to nawet w zimie jest w nim okolo 0 /+- 5 st/ wiec ani plyn hamolcowy nie zamarznie ani chlodnicy nie rozmrozi |
_________________ wypowiedz autora jest aktualna na chwile obecna!! zastrzega on sobie jednak mozliwosc jej zmiany badz modyfikacji pod wplywem innych waznych czynnikow majacych wplyw na wypowiedz lub autora |
|
|
|
 |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-11, 15:18
|
|
|
u-hu, wlasnie sobie odpowiedziales na pytanie drzwi sa metalowe bez zadnych uszczelnien. Oprocz tego w bezposrednim sasiedztwie plynie rzeczka, a w garazu jest kanal w zwiazku z czym knuje sie tam wilgoc wiec warto czasem dogrzac. Po za tym spedzam tam sporo czasu, wiec grzeje chociazby po to, zeby w spokoju moc sobie pogrzebac przy moto bez odmrozonych rak |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2010-10-11, 18:29
|
|
|
aa no jasne ze jak garaz traktujesz jak warsztat to juz trzeba grzac!
u mnie jest jakos inaczej bo wprawdzie metalowe drzwi ale oklejone styropianem i zeszlej zimy nawet woda mineralna zostawiona z jakiejs jesiennej wyprawy nie zamarzla / a pamietamy ze bylo i -15/ wiec domniemywam iz z racji codziennego wjazdu wyjazdu auta to w garazu jest w okolicach zera.
ale w zwiazku z tematem mam inne pytanie czy stojacemu motkowi ujemna temperatura nie zaszkodzi?? |
|
|
|
 |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-11, 22:20
|
|
|
tez mnie to ciekawi. ja chce urzymywac temperature kolo 10 stopni. Ogolnie wieczorem ide zalaczyc grzejnik tak zeby nagrzal do 10 stopni i wylaczal sie jesli temp. duzo spadnie. Rano wylaczam. W dzien temp. sa wyzszy i na noc znow zalaczam. I takw kolko chyba, ze ide do garazu na dluzej (np. wypic piwko ) to wtedy se zalaczam na maxa jak przychodze |
|
|
|
 |
u-hu

Motocykl: NT 700
Imię: wojtek
|
Wysłany: 2010-10-12, 00:05
|
|
|
kup w castoramie gniazdko czasowe ! nastawisz godzine on/off i po problemie zaoszczedzi ci codziennego marszu i otwierania bramy. poza faktem gdy idziesz na piwo |
_________________ wypowiedz autora jest aktualna na chwile obecna!! zastrzega on sobie jednak mozliwosc jej zmiany badz modyfikacji pod wplywem innych waznych czynnikow majacych wplyw na wypowiedz lub autora |
|
|
|
 |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-29, 11:22
|
|
|
| Odswiezam. Oferta nadal aktualna.. |
|
|
|
 |
ataman
ataman

Motocykl: yamaha v star
Imię: grzesiek
|
Wysłany: 2010-10-29, 11:35 siema jezdzcy
|
|
|
| mam wielka stodole w chroszczobrodzie jak ktos nie ma gdzie trzymac w zimie motorku to za free zapraszam ataman |
|
|
|
 |
VidaL

Motocykl: Zajebisty
Imię: VidaL
|
Wysłany: 2010-11-01, 09:42
|
|
|
Witam,
Poszukuję garażu na moto w centrum (a właściwie w jego południowych częściach: Kościuszki, Wita Stwosza, Jagiellońska, Francuska itd.) Katowic.
Ewentualne info proszę na priv.
Pzdr |
_________________ http://www.gsx-r1million.com/ |
|
|
|
 |
oldnita
Motocykl: Drag Star i V-Strom
Imię: Grzegorz
Wiek: 61 Dołączył: 31 Paź 2010 Posty: 55 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2010-11-07, 16:26
|
|
|
| Mam miejsce na 1 moto w garażu w Rudzie Śl. Nowy Bytom. Jakby ktoś był chętny pisać na priw. |
|
|
|
 |
Polarek
Motocykl: Honda Deauville
Imię: Mariusz
|
Wysłany: 2010-12-21, 17:30
|
|
|
czesc
Mam garaz i jedno wolne miejsce na Lipowej w Gliwicach
Chetnych prosze na priva
Bez 230V, oswietlenie na 12V i daje rade
Pozdro
Polarek |
_________________ _____________
Pozdrawiam
Polarek |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|