Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Âśmiejemy siĂŞ z siebie
Autor Wiadomość
zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2010-04-20, 13:29   ¶miejemy siê z siebie

przy innej okazji pomy¶lalem, ¿e warto mo¿e ¿eby siê troche posmiaæ z samych siebie. ka¿dy prze¿y³ np. rozdarcie spodni na apelu szkolnym przy rozdaniu ¶wiadectw albo nie¶wiadome chodzenie z kartk± na plecach "przeleæ mnie" :D .....

to zaczynam : w I klasie podstawówki nasza Pani postanowi³a ¿e bêdzie mieæ najlepsz± klasê w szkole. w zwi±zku z tym miêdzy innymi uczy³a nas tañczyæ, ale nie takie kursowe wygibasy tylko tradycyjne polskie tañce ludowe. to podobno badzo wdziêcznie wygl±da³o: 7-latki w górniczych strojach zasuwaj± np. "Zasiali Górale". stroje robili¶my w wiêkszo¶ci sami (znaczy rodzice), ka¿dy po¿ycza³ czapkê górnicza od ojca, wujka dziadka, ja mia³em od dziadka, za du¿a oczywi¶cie wiêc upcha³o siê gazetami. dziewczynki mia³y tradycyjne stroje z tymi kolorowymi sukniami, koralikami, wiankami, serdakami i co tam jeszcze. ale do rzeczy - na nasz pierwszy wystep na Barbórkê zjecha³y siê kopalniane delegacje z ca³ych Katowic, kupa luda i najwa¿niejsze - przyjecha³a TELEWIZJA, zeby zrobiæ z tego jaki¶ program i puszczac w Aktualno¶ciach. no i dobra, by³a akademia, wiersze, pie¶ni i na koñcu gwó¼d¼ programu czyli my - tañcz±ce dzieciaki. posz³a muzyka, zacze³y siê tañce i pierwsze kó³ko, ja by³em prowadz±cym w pierwszej parze (!!) i nagle DUP. w takim momecie siê wywali³em!!! le¿ê na ziemi, czapka spad³a mi na oczy, moja tancerka stoi patrzy i nie wie co robiæ , a za mn± kocio³, jeden wpada na drugiego kto¶ le¿y, kto¶ kogo¶ nadepn±³, potarga³ strój, pisk, p³acz i smiech. a kamera leci. k.... jak sobie dzi¶ przypomne to dalej siê smiejê i czerwieniê. pozbiera³em siê szybko i dalej prowadzê taniec, ale to ju¿ nie by³o to, zanim doszli¶my do ³adu to przelecia³y ze 2 pie¶ni, jeszcze potem pomyli³em kroki i tyle mojej kariery tancerza ludowego... programu TV wieczorem nie by³o, a szkoda bo obdzwonili¶my wcze¶niej ca³± rodzinê ¿eby ogl±dali, .....

Browarny 

Motocykl: Sportlokomotywa VT 1,1
Imię: Dara
Wysłany: 2010-04-20, 18:57   

No có¿, ja najwiêkszego durnia w swoim ¿yciu zrobi³em z siebie wczoraj...
Stojê puszk± w korku przed skrzy¿owaniem, s³ucham radyjka, okno otwarte i nagle widzê ¿e auto przedemn± siê powoli stacza do ty³u, na mnie.
Patrzê a w ¶rodku jaka¶ laska w ogóle nie zwraca uwagi co siê dzieje.

No to cisnê kakson raz, drugi, potem ju¿ tr±biê n ca³ego. Nic nie pomaga, Dup! Wy³a¿ê z bryki, laska te¿ i ja do niej czemu nie stala na hamulcu.

A ona do mnie ¿e chyba mnie pojeba³o bo to ja siê stoczy³em do przodu, na ni±, i ona siê pyta czemu w dodatku jeszcze tr±bi³em jak palant...

Najgorsze jest to ¿e mia³a racjê...

jojko91spi 
:ŻAJEBISTY FACET:

Motocykl: CBR F4i + ćwiartka do pola ;]
Imię: Tomek
Wysłany: 2010-04-20, 20:09   

:D :D :D browarny - jestes przekoles <lol2> :D :D

linka90 
Moderator
pyskaty złośliwiec

Motocykl: ni ma....| plecak
Imię: Paulina
Wysłany: 2010-04-20, 20:40   

browarny- i nici z podrywu;p

You can be a master don’t wait for luck
Dedicate yourself and you gonna find yourself.
You can be the best.

vit66 

Motocykl: VFR 750F RC24
Wysłany: 2010-04-20, 22:26   

Browarny napisał/a:
No có¿, ja najwiêkszego durnia w swoim ¿yciu zrobi³em z siebie wczoraj...
Stojê puszk± w korku przed skrzy¿owaniem, s³ucham radyjka, okno otwarte i nagle widzê ¿e auto przedemn± siê powoli stacza do ty³u, na mnie.
Patrzê a w ¶rodku jaka¶ laska w ogóle nie zwraca uwagi co siê dzieje.

No to cisnê kakson raz, drugi, potem ju¿ tr±biê n ca³ego. Nic nie pomaga, Dup! Wy³a¿ê z bryki, laska te¿ i ja do niej czemu nie stala na hamulcu.

A ona do mnie ¿e chyba mnie pojeba³o bo to ja siê stoczy³em do przodu, na ni±, i ona siê pyta czemu w dodatku jeszcze tr±bi³em jak palant...

Najgorsze jest to ¿e mia³a racjê...

Czyzby wizyta w moim gara¿u taka na Ciebie podzia³a³a? No niez³a historia.

Odpowiedz do tematu