|
szukam mechanika motocyklowego do anglii |
| Autor |
Wiadomość |
ataman
ataman

Motocykl: yamaha v star
Imię: grzesiek
|
Wysłany: 2011-01-26, 21:04 szukam mechanika motocyklowego do anglii
|
|
|
| siema szukam kogos kto bedzie naprawial motocykle tu na miejscu czyli w anglli naprawy sa proste bardziej estetyczne niz mechaniczne motocykle scigacze i czopery po slizgach i uderzeniach z przodu silniki sa oki kosmetyka plastiki wymiana wydechy to wszystko co trzeba wymienic pozdrawiam ataman |
|
|
|
 |
grzeesiek
Motocykl: R6
Imię: Grzesiek
|
Wysłany: 2011-01-26, 22:11
|
|
|
| Jeszcze tylko przebieg cofnąć i do polski.Nówki od babci co do kościoła tylko jeździła. |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-01-27, 12:41
|
|
|
| a nie lepiej sprzedawać w takim stanie w jakim to wyrywasz ? Zastanów się nad tym . Zarobisz może ciut mniej , ale sprzedasz hurtowo , masz mniej pieprzenia się z tym i będziesz miał czyste sumienie . Masz dojście do Beemek ( szczególnie GSy ) w dobrych cenach ? Mogę pomóc to zwozić do Polski i gonić dalej . |
|
 |
Rafał1980
Kuba rozpruwacz

Motocykl: Kolorowy Blady
Imię: Rafał
|
Wysłany: 2011-01-27, 13:01
|
|
|
Kumpel byłby zainteresowany taka robota.Jest blacharzem , dlubie przy autach i motorach.Umie tez spawac plastiki.Kwesta tylko co , jak i za ile |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=kpiKHdqps1I |
|
|
|
 |
ataman
ataman

|
Wysłany: 2011-01-27, 20:44 hey
|
|
|
| dzieki za posty odpowiadam babcia nie jezdzila sam jezdze i na pewno kichy bym nie sprzedawal braciom motocyklista poprostu naprawiamy z czesci nowych i to tyle odpowiadam czesci i tak kupuje sie w uk bo sa tansze niz w polsce wiec po co wozic paczki czy zamawiac jak tu kupuoje i naprawiam i mam transport durze auto na 20 moto ... bmw bywaja jak pisalem kupuje sie samemu jesli chcesz kupic na licytacji wtedy wiesz co kupojesz a ja ci przywioze i placisz za przywoz i za licytacjie pisalem na poscie moto z anglii pozdrfawiam |
|
|
|
 |
Rafał1980
Kuba rozpruwacz

Motocykl: Kolorowy Blady
Imię: Rafał
|
|
|
|
 |
Brojler

Motocykl: Honda
Imię: Michał
|
Wysłany: 2011-01-28, 21:41 Re: hey
|
|
|
| ataman napisał/a: | | dzieki za posty odpowiadam babcia nie jezdzila sam jezdze i na pewno kichy bym nie sprzedawal braciom motocyklista poprostu naprawiamy z czesci nowych i to tyle odpowiadam czesci i tak kupuje sie w uk bo sa tansze niz w polsce wiec po co wozic paczki czy zamawiac jak tu kupuoje i naprawiam i mam transport durze auto na 20 moto ... bmw bywaja jak pisalem kupuje sie samemu jesli chcesz kupic na licytacji wtedy wiesz co kupojesz a ja ci przywioze i placisz za przywoz i za licytacjie pisalem na poscie moto z anglii pozdrfawiam |
Ludzie, bana mu za taką pisownię. Toż to kpina. |
|
 |
ataman
ataman

|
Wysłany: 2011-01-31, 13:43 hey
|
|
|
| nie oceniaj ludzi po pisowni tak pisze i bede pisal i mam przyjacioll i reszte mam w dupie i jak nie masz co robic wez sie do roboty pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|