|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
poszukiwany lakiernik |
| Autor |
Wiadomość |
SKURA

Motocykl: LEGENDY PRL
Imię: ADAM
|
Wysłany: 2012-09-05, 14:43 poszukiwany lakiernik
|
|
|
| tak jak w temacie..poszukuje lakiernika..ktory prsnie mi pare czesci do zabytkowego auta..daje material..i jesli bedzie potrzeba moze to wykonac u mnie w domu na moim sprzecie..chodzi o malowanie detali...jak ktos chce dorobic to zaprszam |
_________________ Facebok-AJS Dabrowa gornicza
REGULACJE ZAWORÓW,REGULACJE GAŻNIKÓW,SYNCHRONIZACJA GAZNIKOW,WYMIANA PLYNÓW,FILTRÓW,
Oraz inne rzeczy serwisowe.....ZAPRASZAM
 |
|
|
|
 |
dawid1488
80's
Motocykl: gsr 600
Imię: Józa
|
Wysłany: 2012-09-05, 14:55
|
|
|
| co masz za tajle do malowania? |
|
 |
Turbo88
forumowy narciarz

Motocykl: Kilka naraz
Imię: Franek
|
Wysłany: 2012-09-05, 16:53
|
|
|
| http://lepian-paint.pl/ |
_________________ NC24->RC36->W16 600->K4 1000-> Kilofazer->Daytona
narty.rybnik.pl |
|
|
|
 |
SKURA

|
Wysłany: 2012-09-05, 18:35
|
|
|
| obudowa chlodnicy,obudowa wentylatora,wentylator,filter powietrza,i taka drobnica |
REGULACJE ZAWORÓW,REGULACJE GAŻNIKÓW,SYNCHRONIZACJA GAZNIKOW,WYMIANA PLYNÓW,FILTRÓW,
 |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2012-09-17, 09:44
|
|
|
odkopuje skamieline. potrzeba lakiernika do popsikania paru plastikow.
Miło widziane okolice sypialni |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2012-09-18, 07:04
|
|
|
| greenmack napisał/a: | odkopuje skamieline. potrzeba lakiernika do popsikania paru plastikow.
Miło widziane okolice sypialni |
a masz
http://forum.motocyklisto...moto-vt4656.htm |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
SKURA

|
Wysłany: 2012-12-12, 16:05
|
|
|
| ponawiam temat jest ktos z okolic dabrowy gorniczej sosnowca w celu polakierowania mi zabytkowego motocykla w jednym kolorze |
 |
|
|
|
 |
RadekCB1
Motocykl: Honda CB1 (NC27)
Imię: Radek
|
Wysłany: 2012-12-12, 18:59
|
|
|
| SKURA napisał/a: | | ponawiam temat jest ktos z okolic dabrowy gorniczej sosnowca w celu polakierowania mi zabytkowego motocykla w jednym kolorze |
Jesli chcialbys lakierowac proszkowo to zapraszam i polecam na rame, wachacz i wlasnie drobnice.
Na blachy dodatkowo mozna napylic proszkowy transparent, efekt wizualny taki sam jak lakierowane na mokro a trwalosc zdecydowanie wieksza. |
_________________ C-Blue
C-Blue na Facebooku
Spawanie magnezu, aluminium, tytanu, nierdzewki.
Gmole, bagażniki, crash cage.
Lakiernia proszkowa. |
|
|
|
 |
SKURA

|
Wysłany: 2012-12-12, 20:46
|
|
|
| znam temat proszków ale dzieki bardzo... |
 |
|
|
|
 |
Peter6969
Motocykl: VFR V-TEC GSF600S na wydaniu
Imię: PIOTR
|
Wysłany: 2012-12-13, 08:17
|
|
|
| SKURA napisał/a: | | ponawiam temat jest ktos z okolic dabrowy gorniczej sosnowca w celu polakierowania mi zabytkowego motocykla w jednym kolorze |
Ja szukając lakiernika do swojej trophy natknołem sie na tego za malowanie baku,owiewki osłon nóg +dwa boczne kufry woła 400zeta zlakierem wiec cena dobra ,ale jeszcze nie malował mi bo szukam jeszcze innych osłon
http://tablica.pl/oferta/...d12f94060;r:;s: |
|
|
|
 |
SKURA

|
Wysłany: 2012-12-13, 09:36
|
|
|
| Ja unikam takich ogloszen,bo gosc co resturuje simsonki,komaraki,to moze umie to mlowac ale ja mam raczej za powazny temat ale moj lakiernik jak zwykle nie kwapi sie do zrobieni tego zreszta nic mi to dziwnego |
 |
|
|
|
 |
RadekCB1
Motocykl: Honda CB1 (NC27)
Imię: Radek
|
Wysłany: 2012-12-13, 10:40
|
|
|
| SKURA napisał/a: | | Ja unikam takich ogloszen,bo gosc co resturuje simsonki,komaraki,to moze umie to mlowac ale ja mam raczej za powazny temat ale moj lakiernik jak zwykle nie kwapi sie do zrobieni tego zreszta nic mi to dziwnego |
Dzisiaj ludzie wola latwe i szybkie roboty bo liczy sie kasa. Malo kto chce sie dzis bawic w spawanie przegnitych pojazdow i pozniejsze ich lakierowanie. A jak juz ktos to robi profesionalnie i co istotne zgodnie ze sztuka i jakosciowo dobrze to oczywiscie tanio nie jest.
Kiedys sam zajmowalem sie wlasnie blacharka samochodowa, byly to czasy spawania zgnitych maluchow, polonezow, fiatow itp. Dzis jest to nieoplacalne.
Oczywiscie rozwija sie rynek oldtimerow, youngtimerow i sa wyspecjalizowane zaklady gdzie dobrzy fachowcy znajacy ot chocby takie narzedzia jak kolo angielskie potrafia z prostego arkusza blachy dorobic niemal kazdy element nadwozia.
Niestety wiedza i umiejetnosci kosztuja to i ceny uslug sa wysokie, przewaznie liczone w dziesiatkach tysiecy za renowacje. |
_________________ C-Blue
C-Blue na Facebooku
Spawanie magnezu, aluminium, tytanu, nierdzewki.
Gmole, bagażniki, crash cage.
Lakiernia proszkowa. |
| Ostatnio zmieniony przez RadekCB1 2012-12-13, 10:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
SKURA

|
Wysłany: 2012-12-13, 16:15
|
|
|
| zgadza sie kolego...mam pewne zródło w srod zabytkowych pojazdów ale ja raczej mechanika...a mam swojego blacharza i lakiernika ale cos niechetnie sie za to zabiera ale jak zrobila dlamnie to naprawdwe warto ale niestety daleko mieszka |
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |