|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Szukam speca od spawania karterów, naprawy gwintów. |
| Autor |
Wiadomość |
tlusty

Motocykl: CB 450 N
Imię: Wojtek
|
Wysłany: 2012-03-30, 18:00 Szukam speca od spawania karterów, naprawy gwintów.
|
|
|
Witam,
Mam uszkodzone gwinty w karterze, szukam specjalisty w okolicy od spawania bloków/karterów silnikowych, naprawy gwintów itp. itd.
Możecie kogoś polecić?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2012-03-31, 21:47
|
|
|
zerknij na sosnowiec obrzeżna na przeciwko giełdy tam robią głowice i ja u nich robiłem też gwint na głowicy , poszukaj tematu naprawa gwintu tam znajdziesz dokładne namiary .
OPCJA szukaj |
|
|
|
 |
RadekCB1
Motocykl: Honda CB1 (NC27)
Imię: Radek
|
Wysłany: 2012-03-31, 23:31 Re: Szukam speca od spawania karterów, naprawy gwintów.
|
|
|
| tlusty napisał/a: | Witam,
Mam uszkodzone gwinty w karterze, szukam specjalisty w okolicy od spawania bloków/karterów silnikowych, naprawy gwintów itp. itd.
Możecie kogoś polecić?
Pozdrawiam |
Napisz: biuro@c-blue.pl
Jak masz fotki to wyslij. |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2012-04-01, 05:54
|
|
|
Kiedyś miałem podobny problem - rozwiązanie znalazłem w Chorzowie gdzieś w okolicy ulicy 3 maja. O ile mnie pamięć nie myli "tuż za" sklepikiem ze skuterami jadąc od centrum Chorzowa do Rudy. Wujek Gugle podpowiada mi, że to na ul. Pokoju 18, firma nazywa się "Autotechn".
Pamięć moja ulotna jest, więc mogę się mylić. Ale jeśli to jest to, szczerze polecam, mnie zrobili elegancko. |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
| Ostatnio zmieniony przez Pure_Evil 2012-04-01, 05:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |