|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
KTM RC8 |
| Autor |
Wiadomość |
shogun_zag

Motocykl: RC8R + RN22
Imię: Piotrek
|
Wysłany: 2015-10-21, 10:21 KTM RC8
|
|
|
Witam!
Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie zakup tego moto.
Koniecznie w malowaniu biało-pomarańczowym
Teoretycznie temat już przerobiłem/wyczytałem/wyoglądałem, ale pozostała jeszcze jedna rzecz do wykonania przed zakupem ... posadzić na nim dupsko, sprawdzić pozycję no i jak się składa na winklach.
Kontaktowałem sie z serwisem KTM-a w Krakowie i ... kicha. Nie maja na stanie "... jest ich stosunkowo mało, i jak go kupię, to mi ściągną"
W związku z tym mam do Was prośbę ... czy ktoś z Was lub Waszych znajomych ma takowe moto (może być w innym kolorze ) i czy mógłbym na nim przysiąść a nawet ... przelecieć się na kole?!
Jeśli tak ... zapewniam ewentualny transport + obiad + dobrą flaszeczkę za fatygę
[ Dodano: 2015-11-22, 17:39 ]
Kurde!!! Pochwale się!!!
Od 2 tygodni! Wymarzony! Biało-pomarańczowy! KTM RC8-R!!! Stoi w moim garażu!!!
... i dotrzymuje towarzystwa mojej ukochanej CeBRze ... stoją obok siebie i myślą ... ile jeszcze dni do ... wiosny
Panie i Panowie! Oto on! Diabeł wcielony ... na dwóch kółkach
Będzie przy czym dłubać zimą
Kurde!!! Ale bym se pojeździł!, ale .... nie da się Właściwie, to sie da (no bo czego się nie da, to wiecie )
Wczoraj próbowałem, guma zimna, kółkiem kręciło i najnormalniej w świecie ... bałem się prawej manetki
Pozostaje więc ... dłubanie i marzenie o szybkiej wiośnie |
_________________ Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |