Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mg1989sos
2010-12-20, 13:21
motocykle z angli
Autor Wiadomość
ataman 
ataman

Motocykl: yamaha v star
Imię: grzesiek
Wysłany: 2010-12-20, 11:31   motocykle z angli

witam wszystkich zaczynam dzialalnosc z firmo angielska kpuje na gieldzie w angli samochody i motocykle na czesci i w calosci posiadam kody i uprawnienia do zakupu samochodow i motocykli z zajec bankowych po wypadkowych z firm ubezpieczeniowych przychodzisz do mnie do biura i sam sobie licytujesz motocykl lub auto i placisz mi tylko wtedy kiedy zrobisz zakup moja prowizja to 1000 zlo bez wzgledu na wartosc zakupu i ja te auto czy motocykl przywoze oczywiscie jeszce jest koszt transportu okolo 1300 zlo za auto mniej za motocykl muj nr tel firmowego 533028533 lub biuro tylko prosze sie wczesniejsz umowie sienkiewicza 3 sosnowiec vis a vi plazy ---- zycie zaczyna sie tam gdzie konczy sie licznik

Yogi 
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
Wysłany: 2010-12-20, 20:58   

jesli chcesz 1000zł to troszke wygórowana cena, po pierwsze nie wiesz co licytujesz po drugie za bardzo nie napisałeś czy pomagasz w załatwieniu formalności, chlopaki biora po 400 zł za wyjazd do niemiec i 600zl jesli tam co kupisz ale pomagaja przy wszystkim. a u Ciebie tak naprawdę za wiele za tą cenę nie ma
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
Profil Facebook

pocik 

Motocykl: drz
Imię: adam
Wysłany: 2010-12-20, 21:07   

nie kupil bym nic od goscia ktory pisze MUJ numer:) swoja droga pozatym mowisz o czesciach a liczysz sobie w zasadzie za samo przyjscie do biura tysiaka

walek809 

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
Wysłany: 2010-12-21, 18:17   

trochę spora prowizja , kiedyś szukałem takiego tematu udało mi się znaleźć gosci co za tyśka masz moto na gotowo w pl . kupiłem wtedy zr7 u nich dobry zakup :)

ataman 
ataman

Wysłany: 2010-12-21, 21:58   no tak

po pierwsze nie oceniaj czlowieka po bledach w pisowni a slowo pozatym jak napisales pisze sie poza tym!!!!!!!! po drugie ze ty sam nie kupisz na tych aukcjach motocykla bo nie masz do nich dostepu bo sprzedaz jest z zajec bankowych i zajec przez ubezpieczalnie i trzeba miec licencjie i znac kody dostepu na te aukcjie motory sa cale jak i uszkodzone i wszystkie formalnosci sa zalatwiane w angli ty dostajesz motocykl lub auto z wszystkimi dokumentami pod dom a poza tym ceny sa bardzo niskie i ty sam licytujesz to co chcesz kupic nie sprawdziliscie wiec prosze nie zgadujcie pozdrawiam

pocik 

Motocykl: drz
Imię: adam
Wysłany: 2010-12-21, 23:03   

gdybys wszystko wyluszczyl nie bylo by problemu w zabrzu tak gwoli wyjasnienia i jakby inaczej ten temat sie zalatwia wyjasnj wszystko od poczatku do konca nikt sie ne bedzie czepial ani domyslal

POZA TYM wydaje mi sie ze MUJ jest zajebiscie razace
pozdrawiam

walek809 

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
Wysłany: 2010-12-22, 04:31   

powiedz mi jak wygląda sprawa dokumentów ? i ile się czeka na to żeby mieć wszystko na gotowo pod dom po wygranej aukcji ? oraz jaka cena transportu bo " mniej za motocykl ..." nic nie mówi nabywcy ;)

ataman 
ataman

Wysłany: 2010-12-22, 21:09   ceny

witam jesli wylicytujesz motocykl to transport z anglii pod dom to 600 zlo i wszystkie dokumenty zapraszam na pogaduchy po swietach w poniedzialek w sosnowcu nie zobowiazujaco pogadac zawsze mozna to nic nie kosztuje pozdrawiam

lukasz88 

Motocykl: Honda Hornet
Imię: Łukasz
Wysłany: 2011-01-24, 12:46   

A quady też sprowadzasz???

Odpowiedz do tematu