Przesunięty przez: mg1989sos 2010-12-20, 13:21 |
motocykle z angli |
| Autor |
Wiadomość |
ataman
ataman

Motocykl: yamaha v star
Imię: grzesiek
|
Wysłany: 2010-12-20, 11:31 motocykle z angli
|
|
|
| witam wszystkich zaczynam dzialalnosc z firmo angielska kpuje na gieldzie w angli samochody i motocykle na czesci i w calosci posiadam kody i uprawnienia do zakupu samochodow i motocykli z zajec bankowych po wypadkowych z firm ubezpieczeniowych przychodzisz do mnie do biura i sam sobie licytujesz motocykl lub auto i placisz mi tylko wtedy kiedy zrobisz zakup moja prowizja to 1000 zlo bez wzgledu na wartosc zakupu i ja te auto czy motocykl przywoze oczywiscie jeszce jest koszt transportu okolo 1300 zlo za auto mniej za motocykl muj nr tel firmowego 533028533 lub biuro tylko prosze sie wczesniejsz umowie sienkiewicza 3 sosnowiec vis a vi plazy ---- zycie zaczyna sie tam gdzie konczy sie licznik |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2010-12-20, 20:58
|
|
|
| jesli chcesz 1000zł to troszke wygórowana cena, po pierwsze nie wiesz co licytujesz po drugie za bardzo nie napisałeś czy pomagasz w załatwieniu formalności, chlopaki biora po 400 zł za wyjazd do niemiec i 600zl jesli tam co kupisz ale pomagaja przy wszystkim. a u Ciebie tak naprawdę za wiele za tą cenę nie ma |
_________________ Motocyklowa Szkoła Vmax
Szkolenia z zakresu kat. AM, A1, A2, A
Doskonalenie Jazdy
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
pocik

Motocykl: drz
Imię: adam
|
Wysłany: 2010-12-20, 21:07
|
|
|
| nie kupil bym nic od goscia ktory pisze MUJ numer:) swoja droga pozatym mowisz o czesciach a liczysz sobie w zasadzie za samo przyjscie do biura tysiaka |
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2010-12-21, 18:17
|
|
|
trochę spora prowizja , kiedyś szukałem takiego tematu udało mi się znaleźć gosci co za tyśka masz moto na gotowo w pl . kupiłem wtedy zr7 u nich dobry zakup |
|
|
|
 |
ataman
ataman

|
Wysłany: 2010-12-21, 21:58 no tak
|
|
|
| po pierwsze nie oceniaj czlowieka po bledach w pisowni a slowo pozatym jak napisales pisze sie poza tym!!!!!!!! po drugie ze ty sam nie kupisz na tych aukcjach motocykla bo nie masz do nich dostepu bo sprzedaz jest z zajec bankowych i zajec przez ubezpieczalnie i trzeba miec licencjie i znac kody dostepu na te aukcjie motory sa cale jak i uszkodzone i wszystkie formalnosci sa zalatwiane w angli ty dostajesz motocykl lub auto z wszystkimi dokumentami pod dom a poza tym ceny sa bardzo niskie i ty sam licytujesz to co chcesz kupic nie sprawdziliscie wiec prosze nie zgadujcie pozdrawiam |
|
|
|
 |
pocik

Motocykl: drz
Imię: adam
|
Wysłany: 2010-12-21, 23:03
|
|
|
gdybys wszystko wyluszczyl nie bylo by problemu w zabrzu tak gwoli wyjasnienia i jakby inaczej ten temat sie zalatwia wyjasnj wszystko od poczatku do konca nikt sie ne bedzie czepial ani domyslal
POZA TYM wydaje mi sie ze MUJ jest zajebiscie razace
pozdrawiam |
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2010-12-22, 04:31
|
|
|
powiedz mi jak wygląda sprawa dokumentów ? i ile się czeka na to żeby mieć wszystko na gotowo pod dom po wygranej aukcji ? oraz jaka cena transportu bo " mniej za motocykl ..." nic nie mówi nabywcy |
|
|
|
 |
ataman
ataman

|
Wysłany: 2010-12-22, 21:09 ceny
|
|
|
| witam jesli wylicytujesz motocykl to transport z anglii pod dom to 600 zlo i wszystkie dokumenty zapraszam na pogaduchy po swietach w poniedzialek w sosnowcu nie zobowiazujaco pogadac zawsze mozna to nic nie kosztuje pozdrawiam |
|
|
|
 |
lukasz88
Motocykl: Honda Hornet
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2011-01-24, 12:46
|
|
|
| A quady też sprowadzasz??? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|