Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Motorfun Pszczyna
Autor Wiadomość
BACA 

Motocykl: Honda CBR 900RR Fireblade SC33
Imię: Rafał
Wysłany: 2011-06-03, 15:48   Motorfun Pszczyna

Polecam serwis i sklep motorfun w Pszczynie, zawsze u nich serwisuję i nie miałem nigdy problemu i w miarę tanio w porównaniu z innymi serwisami, robota zrobiona szybko i dobrze, z cenami olejów, filtrów czy inne pierdoły również bardzo konkurencyjnie, polecam :)

olencja 

Motocykl: R6
Imię: j.w.
Wysłany: 2011-06-04, 15:35   

tez w zeszłym sezonie na którymś forum czytałam same dobre opinie o nich. Postanowiłam pojechać, zobaczyć, być może zostawić motur, ale.... przeraziłam się jak zobaczyłam miejcówke. Wyglądało bardziej jakby tam rozbierali motocykle na części a nie naprawiali. I mimo szczerych chęci i pozytywnego nastawienia z jakim tam przyjechałam to pierwsze wrażenie przezwyciężyło...
Ale wiadomo, że o fajną miejscówkę ciężko, zwłaszcza jak ktoś zaczyna z działalnością... więc nie wykluczam, że pojadę tam znowu końcem sezonu. Zależy jakie opinie się tu pojawią.

Stresu 

Motocykl: GSX650F
Imię: Tomek
Wysłany: 2011-06-04, 16:58   

...ja również polecam. Paru znajomych u nich serwisuje swoje maszyny i są bardzo zadowoleni. Mają chyba najniższe ceny w okolicy. Wymienili mi uszczelniacze wraz z olejem za śmieszną cenę.

Co do miejscówki - może nie za estetycznie, ale pewnie gdyby wzięli kredyt i postawili salon to ceny już nie byłyby tak atrakcyjne.

BASTEK 
Highway To Hell

Motocykl: Hayabusa
Imię: Sebastian
Wysłany: 2011-06-06, 15:49   

Dołączam się do pozytywnej opinii, miałem już u chłopaków nie raz sprzęta i zawsze wszystko było zrobione po konkurencyjnej cenie i na czas, żadnych tam ściem że nie mieli czasu - umawiałeś sie że za 2 dni będzie to było. Co do miejcówki to podpisuje się pod słowami "Stresu" a co do wyglądu to zdecydowanie się tam poprawiło i nie wygląda to tak jak wcześniej - wiadomo chłopaki zaczynali więc nie wszystko naraz ;)

anetakor 

Motocykl: sprzedał gnój z Orzesza na części
Imię: Aneta
Wysłany: 2011-06-06, 21:09   

dobrze wiedzieć
Profil Facebook

Odpowiedz do tematu