|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Motorfun Pszczyna |
| Autor |
Wiadomość |
BACA

Motocykl: Honda CBR 900RR Fireblade SC33
Imię: Rafał
|
Wysłany: 2011-06-03, 15:48 Motorfun Pszczyna
|
|
|
Polecam serwis i sklep motorfun w Pszczynie, zawsze u nich serwisuję i nie miałem nigdy problemu i w miarę tanio w porównaniu z innymi serwisami, robota zrobiona szybko i dobrze, z cenami olejów, filtrów czy inne pierdoły również bardzo konkurencyjnie, polecam |
|
|
|
 |
olencja
Motocykl: R6
Imię: j.w.
|
Wysłany: 2011-06-04, 15:35
|
|
|
tez w zeszłym sezonie na którymś forum czytałam same dobre opinie o nich. Postanowiłam pojechać, zobaczyć, być może zostawić motur, ale.... przeraziłam się jak zobaczyłam miejcówke. Wyglądało bardziej jakby tam rozbierali motocykle na części a nie naprawiali. I mimo szczerych chęci i pozytywnego nastawienia z jakim tam przyjechałam to pierwsze wrażenie przezwyciężyło...
Ale wiadomo, że o fajną miejscówkę ciężko, zwłaszcza jak ktoś zaczyna z działalnością... więc nie wykluczam, że pojadę tam znowu końcem sezonu. Zależy jakie opinie się tu pojawią. |
|
|
|
 |
Stresu

Motocykl: GSX650F
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2011-06-04, 16:58
|
|
|
...ja również polecam. Paru znajomych u nich serwisuje swoje maszyny i są bardzo zadowoleni. Mają chyba najniższe ceny w okolicy. Wymienili mi uszczelniacze wraz z olejem za śmieszną cenę.
Co do miejscówki - może nie za estetycznie, ale pewnie gdyby wzięli kredyt i postawili salon to ceny już nie byłyby tak atrakcyjne. |
_________________ WSK 175->GS 500E->GSX650F |
|
|
|
 |
BASTEK
Highway To Hell

Motocykl: Hayabusa
Imię: Sebastian
|
Wysłany: 2011-06-06, 15:49
|
|
|
Dołączam się do pozytywnej opinii, miałem już u chłopaków nie raz sprzęta i zawsze wszystko było zrobione po konkurencyjnej cenie i na czas, żadnych tam ściem że nie mieli czasu - umawiałeś sie że za 2 dni będzie to było. Co do miejcówki to podpisuje się pod słowami "Stresu" a co do wyglądu to zdecydowanie się tam poprawiło i nie wygląda to tak jak wcześniej - wiadomo chłopaki zaczynali więc nie wszystko naraz |
|
|
|
 |
anetakor
Motocykl: sprzedał gnój z Orzesza na części
Imię: Aneta
Wiek: 48 Dołączyła: 17 Maj 2011 Posty: 138 Skąd: Pszczyna/Będzin
|
Wysłany: 2011-06-06, 21:09
|
|
|
| dobrze wiedzieć |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |