|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
W Rosji nie ma żartów ... |
| Autor |
Wiadomość |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2012-07-08, 20:06 W Rosji nie ma żartów ...
|
|
|
za urwane lusterko można skończyć w piachu
Podróżowanie po rosyjskich drogach można przypłacić życiem. Dowodzi tego tragedia dwóch motocyklistów bestialsko zamordowanych za to, że urwali lusterko boczne w wyprzedzanym samochodzie osobowym.
W Tuwie (Rosja) Dwaj młodzi ludzie ( 18 i 20 lat) przejeżdżając zbyt blisko samochodu osobowego prowadzonego przez 34-letniego mężczyznę uszkodzili mu boczne lusterko. Ten nie dał za wygraną. Wściekły rzucił się w pogoń za motocyklistami.
Gdy ich dopędził, zajechał im drogę, po czym z pomocą dwóch mężczyzn, którzy z nim jechali obezwładnił i wciągnął zaskoczonych chłopaków do samochodu. Następnie wywiózł ich do lasu, gdzie zostali bestialsko pobici, a ich motocykle zrzucono z mostu do rzeki. W wyniku obrażeń motocykliści zginęli na miejscu.
Jeden ze sprawców tej bestialskiej zbrodni został zatrzymany. Policja w tej sprawie prowadzi intensywne śledztwo.
http://www.fakt.pl/W-Rosj...y,167945,1.html |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
jonasz
Motocykl: turystyk
Imię: Joszko
|
Wysłany: 2012-07-08, 23:15
|
|
|
| hm, zaskoczonym. Ja też bym nie popuścił, gdyby jakiś szczyl urwał mi lusterko |
|
|
|
 |
ser-jones
spamer terrorysta

Motocykl: mam
Imię: Ser
|
Wysłany: 2012-07-08, 23:19
|
|
|
No, ja moglem juz 2 razy isc do piachu, na szczescie mnie to ominelo |
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-07-08, 23:54
|
|
|
| No widzisz mogłeś i nie skorzystałeś. |
|
 |
Diabeł

Motocykl: hmm...
Imię: Piotr
Wiek: 42 Dołączył: 05 Cze 2011 Posty: 681 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2012-07-08, 23:59
|
|
|
| To bardzo specyficzny kraj |
|
|
|
 |
tomektychy
Motocykl: GSX-R 750 K6
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2012-07-09, 20:12
|
|
|
| to nie kraj...to stan umysłu.... |
_________________ Bo marzenia się realizuje a nie odkłada na później!
GS 500 --> YZF Thundercat 600 --> GSXR 750 K6 |
|
|
|
 |
Szuja [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-07-09, 21:23
|
|
|
hmm, cos w tym jest, nie raz widzialem 'dobre' rady, ze jak jakis puszkarz nie wypatrzy moto w lusterku to zeby mu nozka je zdjac Jezdze rowniez puszka i gdyby mi ktos tak zrobil to motong pewnie spotkalby sie ze zderzakiem mojej puszki, a potem bylaby piąchoterapia Kazdy ma prawo popelnic blad i nie dostrzec (bez zlosliwosci) pana motonite - wladce szos, ktory akurat chce sie przecisnac. Oko za oko... |
| Ostatnio zmieniony przez Szuja 2012-07-09, 21:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |