|
PETYCJA MOTOCYKLISTÓW PRZECIW AGITACJOM POLITYCZNYM- CZ-WA |
| Autor |
Wiadomość |
Agnich

Motocykl: Hornet 600
Imię: Agnieszka
|
Wysłany: 2011-04-26, 18:12 PETYCJA MOTOCYKLISTÓW PRZECIW AGITACJOM POLITYCZNYM- CZ-WA
|
|
|
W związku z zaistniałą sytuacją na naszym Zlocie w Częstochowie, a raczej w czasie mszy na Jasnej Górze i w nawiązaniu do naszej dyskusji zamieszczonej tutaj:
http://forum.motocyklisto...5,420.htm#77308
pozwoliłam sobie założyć nowy temat i zachęcam do udzielenia się na stronie:
http://www.petycjeonline....wiazdzistym/384 |
_________________ ...it’s just a ride,don’t be scared, don’t hide your eyes...It may feel so real inside (...)But don’t forget enjoy the ride...
...Gott weiss ich will kein Engel sein... |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-04-26, 22:23
|
|
|
| W Smoleńsku i tak był zamach, nie zmienicie tego. |
|
|
|
 |
Ice man

Motocykl: GSXR 1100, FZ1
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2011-04-26, 22:25
|
|
|
| smoleńsk kur*a!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
indigo32 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-26, 22:28
|
|
|
| A tego to nie jesteśmy w stanie stwierdzić. |
|
|
|
 |
Ice man

|
Wysłany: 2011-04-26, 22:35
|
|
|
| indigo32 napisał/a: | | A tego to nie jesteśmy w stanie stwierdzić. | jak smiesz podwazac slowa wodza polski i naszego duchowego patrona jarka króla polski |
|
|
|
 |
indigo32 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-26, 22:45
|
|
|
| Ice man napisał/a: | | indigo32 napisał/a: | | A tego to nie jesteśmy w stanie stwierdzić. | jak smiesz podwazac slowa wodza polski i naszego duchowego patrona jarka króla polski |
Jarkowi współczuję. |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-04-26, 22:50
|
|
|
| Również współczuję, ma on wielki potencjał ale komuchy go blokują. |
|
|
|
 |
Ice man

|
Wysłany: 2011-04-26, 22:52
|
|
|
tak jak muwili na czewie jak trzeba bedzie pujdziemy z ruzancem i bibliom w reku na warszawe |
_________________ STRZEMIESZYCE - DZIWKI SZAMPAN STRZELANINY
 |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-04-26, 23:01
|
|
|
ja myśle że Warszawa nam pomoże!! tak jak pomogli opanować miasto w trakcie protestu w stolicy odnośnie płatnych autostrad na ONYCH należy liczyć i TYLKO na NICH! |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
tazzman
Motocykl: speedtirple, exc400
Imię: mac
Wiek: 45 Dołączył: 24 Lip 2010 Posty: 146 Skąd: Bielsko/Katowice
|
Wysłany: 2011-04-28, 08:30
|
|
|
| emil napisał/a: | ja myśle że Warszawa nam pomoże!! tak jak pomogli opanować miasto w trakcie protestu w stolicy odnośnie płatnych autostrad na ONYCH należy liczyć i TYLKO na NICH! |
no.. albo powinien pomoc jeden z motocyklistow ze slaska, ktory chcial jechac ale nie dojechac i pojechalo az w sumie trzech.. a deklarowalo sie 30... |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-04-28, 08:32
|
|
|
warszawka do nas na A4 też nie przyjechała, a jest ich ze 3 razy tyle co nas, więc po co się dopychać na ich podwórko? powinni pokazać klasę no i pokazali |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
d1abol
czerwony dioboł
Motocykl: CBR F4i FS
Imię: Mateusz
|
Wysłany: 2011-04-28, 08:50
|
|
|
Co do petycji - poszlo; nic mnie tak nie wkurwia jak upolityczniony ksiezulek.
I jeszcze offtop.
| Ice man napisał/a: | tak jak muwili na czewie jak trzeba bedzie pujdziemy z ruzancem i bibliom w reku na warszawe |
IceMan - moze i bede uszczypliwy... juz dluzszy czas sie z tym wstrzymywalem ale dzisiaj to po prostu nie wytrzymam. Prosze, wlacz sobie w przegladarce jakas opcje poprawiania ortow... bo tego co Ty tutaj wypisujesz normalnie nie da sie czytac. Chrome czy Firefox automatycznie podkreslaja co masz zle...
Wiem, ze to tylko forum ale na litosc - kur**, wszyscy to czytaja i sprobuj przynajmniej zachowac jakies minimum poprawnosci jezykowej. To az w oczy kole. |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
|
Wysłany: 2011-04-28, 19:40
|
|
|
| tazzman napisał/a: | | az w sumie trzech.. a deklarowalo sie 30... |
nie zaniżaj....czterech+pleczek
[ Dodano: 2011-04-28, 19:45 ]
| d1abol napisał/a: | | sprbuj przynajmniej zachowac jakies minimum poprawnosci jezykowej. To az w oczy kole. |
po pierwsze primo - polskie znaki nie obowiązują
po drugie primo - w myśl "za twoim przewodem" czyli patrzymy na tych co nad nami(czyt.prezydent dla tych co nie oglądają wiadomości) to i tak nie było tak źle..... |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
marski
marski

Motocykl: Honda Shadow VT750
Imię: Marek
|
Wysłany: 2011-04-28, 20:40
|
|
|
| Brosik napisał/a: | | Również współczuję, ma on wielki potencjał ale komuchy go blokują. |
Jakie, kurna, komuchy?!! Daty Ci się pomyliły?! Poczytaj trochę na temat komunizmu, na przykład materiały publikowane przez IPN - bo chyba IPNowi wierzysz, skoro sympatyzujesz z J.Kaczyńskim. Poczytaj co z Polakami robili prawdziwi komuniści za czasów Bieruta i przestań pieprzyć głupoty!
Pozdrawiam (mimo wszystko) |
|
|
|
 |
Ice man

|
Wysłany: 2011-04-28, 20:41
|
|
|
| d1abol napisał/a: |
IceMan - moze i bede uszczypliwy... juz dluzszy czas sie z tym wstrzymywalem ale dzisiaj to po prostu nie wytrzymam. Prosze, wlacz sobie w przegladarce jakas opcje poprawiania ortow... bo tego co Ty tutaj wypisujesz normalnie nie da sie czytac. Chrome czy Firefox automatycznie podkreslaja co masz zle...
Wiem, ze to tylko forum ale na litosc - kur**, wszyscy to czytaja i sprobuj przynajmniej zachowac jakies minimum poprawnosci jezykowej. To az w oczy kole. |
niechce mi sie poprawiac wszystkich moich bledów a juz o znakach polskich nie wspomne od dziecka tak mam mimo iz nie mam papierów na dyzmuzgie czy inne urojone przez zachodnie media choroby mam poprostu na to "wyjebane" jak by to powiedzial pewien znany jegomosc wsrod osiedlowych gangsterów i tym pozytywnym akcentem zamierzam zakonczyc rozmowe na temat ortografi |
|
|
|
 |
|
|